Mijn Kasboek

Hoe kan ik inloggen in Smart Kasboek?

Ga naar https://kasboek.smartfms.nl/. Hier vul je je e-mailadres in samen met de inloggegevens in die je van de GKB hebt ontvangen. Daarna klik je op Inloggen. Je komt daarna op de hoofdpagina.

Het is belangrijk dat je direct het wachtwoord wijzigt in een wachtwoord dat je goed kunt onthouden! Klik na het inloggen op ‘Beheer rekeningen’ rechts boven aan de pagina. Vervolgens klik je links boven aan de pagina op ‘Wachtwoord wijzigen’.

Waar kan ik mijn saldo zien?

Zodra je bent ingelogd kom je op de hoofdpagina. Op de hoofdpagina zie je aan de rechterzijde een overzicht van de rekeningen, met daarbij per rekening het saldo.

Aan de linkerkant van de pagina staan grafieken en/of overzichten van de inkomsten en uitgaven. Je hebt de mogelijkheid deze per week, maand of jaar te tonen. Rechtsboven aan de grafiek kun je kiezen welke weergave je wilt zien. Die doe je door op je keuze te klikken.

Krijg ik nog papieren bankafschriften?

Met Smart Kasboek kun je je bankafschriften digitaal bekijken. Nadat je bent ingelogd klikt je rechts boven aan de pagina op Beheer rekeningen.

Vervolgens kun je kiezen van welke rekening je het overzicht wilt bekijken. Je kunt kiezen uit de betaal- en/of leefgeldrekening. Als je deze hebt, kun je hier ook het overzicht van je spaarrekening bekijken. Klik op ‘Saldo overzicht’ bij de rekening die je wilt bekijken.

Vervolgens ziet je alle af- en bijschrijvingen op de rekening; net als op een bankafschrift. Wil je het overzicht afdrukken? Klik dan onderaan het overzicht op de knop ‘Afdrukken’.

Waar kan ik mijn schuldregeling of mijn krediet zien?

In Smart Kasboek kun je je schuldregeling of krediet niet zien. Om de stand van zaken van de schuldregeling of het krediet te bekijken moet je nog inloggen via Mijn GKB of Mijn Krediet. Onze doelstelling is om dit in de toekomst samen te voegen. Zodra dit gereed is informeren wij je hierover.

Hoe werkt de saldo voorspelling in Smart Kasboek?

De pagina ‘Saldovoorspelling’ geeft je een beeld hoe de inkomsten en uitgaven er in de toekomst uit (kunnen) zien. De saldovoorspelling geeft natuurlijk alleen een juist beeld, als er geen onverwachte dingen gebeuren in de inkomsten of uitgaven.

In de saldo voorspelling kun je ook snel zien of je in de gekozen periode geld overhoudt, kunt sparen of geld tekort komt. De saldovoorspelling kan je snel laten zien of het in de toekomst lastiger wordt om de rekeningen te betalen.

Kan ik via Smart Kasboek zelf geld opnemen?

Dit is afhankelijk van de afspraken die je hebt gemaakt met jouw contactpersoon.

Moet ik betalen voor Smart Kasboek?

Nee, Smart Kasboek is gratis voor klanten van de GKB.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Wil je inloggen, maar weet  je het wachtwoord niet meer? Klik op inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten’. Er verschijnt dan een scherm waarmee je een nieuw wachtwoord kunt opvragen.

Vul je gebruikersnaam in en klik op ‘versturen’. Je ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord. Ga terug naar de inlogpagina van Smart Kasboek en log in met het nieuwe wachtwoord dat je hebt ontvangen. Het is belangrijk dat je direct een nieuw wachtwoord kiest!
(Zie ook de vraag 'Hoe kan ik inloggen in Smart Kasboek?' voor uitleg over het instellen van je wachtwoord)

Waar kan ik terecht met andere vragen over Mijn Kasboek?

Indien uw vraag hierboven niet vermeld staat, neem dan contact op met uw contactpersoon.

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank