Budgetadviesgesprek

Bent u het overzicht over uw financiën een beetje kwijt? Of wilt u graag samen met een deskundige checken of u uw financiën goed op orde hebt? Kortom, wilt u weten of u financieel fit bent? Maak dan gebruik van het budgetadviesgesprek.

Doel budgetadviesgesprek

Via het budgetadviesgesprek geven wij u een gedetailleerd advies over uw dagelijkse financiële mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan advies over inkomsten en uitgaven. Ook bekijken we samen met u of u recht heeft op bepaalde regelingen en voorzieningen. Na dit gesprek weet u of uw financiën op orde zijn!

U hoeft voor een budgetadviesgesprek dus niet al financiële problemen te hebben. Het adviesgesprek is zowel gericht op het voorkomen van financiële problemen als op het onder controle krijgen van financiële problemen.

Vorm budgetadviesgesprek

Het budgetadviesgesprek is een individueel gesprek met een medewerker van de GKB en duurt ongeveer een uur.

Voor wie is het budgetadviesgesprek?

Het budgetadviesgesprek is momenteel alleen beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Hoogeveen, Noordoostpolder en Staphorst.

Kosten

Het budgetadviesgesprek is gratis voor elke inwoner uit de gemeente Assen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een budgetadviesgesprek door contact op te nemen met het team Preventie. Stuur een mail naar preventie@degkb.nl of bel 0592 366 099.

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid © 2017 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra