Wijziging inloopspreekuur kredietverlening en rechtstreeks contact met vaste contactpersonen kredietverlening

vrijdag 15 november 2013

Vanaf maandag 18 november 2013 is het inloopspreekuur van het team kredietverlening gewijzigd. Het inloopspreekuur is vanaf deze datum op de volgende dagen en tijden: maandag, woensdag en donderdag van 09.00 uur tot 10.30 uur. Vanaf maandag 18 november 2013 is in navolging van de andere teams ook de bereikbaarheid van het team kredietverlening gewijzigd. 

Alle klanten van het team kredietverlening bellen vanaf deze datum rechtstreeks met hun vaste contactpersoon. Heeft u een kredietaanvraag bij de GKB gedaan? Dan heeft u een brief ontvangen met de bereikbaarheidsgegevens van uw kredietadviseur. Ook als u een krediet heeft waarvoor een betalingsregeling loopt, heeft u een brief ontvangen (van onze debiteurenbeheerder).

 

Heeft u (nog) geen bericht ontvangen met de gegevens van uw persoonlijke contactpersoon, bel ons dan op ons algemene nummer 0592 366 099. Wij helpen u dan verder.

 

Stakeholder of belangenorganisatie?

 

Ook u kunt rechtreeks contact opnemen met de vaste contactpersoon van uw klant(en). In al onze correspondentie aan u vindt u altijd een behandelaar. Onder het menu-item Contact vindt u een document (PDF) met de actuele bereikbaarheidsgegevens van al onze medewerkers. Om misbruik van de gegevens te voorkomen is het document beveiligd met een wachtwoord. Om het document te kunnen openen, gebruikt u het wachtwoord dat wij vermelden in al onze correspondentie aan u. Heeft u geen correspondentie van ons? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer 0592 366 099.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra