Voorjaarsschoonmaak van de financiële huishouding

Voorjaarsschoonmaak van de financiële huishouding

vrijdag 16 mei 2008

Vrijdag 16 mei organiseert de Gemeenschappelijke Kredietbank Drenthe (GKB), in samenwerking met Humanitas afdeling Thuisadministratie, een open informatiemiddag over geld in de openbare bibliotheek Assen van 15.00 tot 20.00 uur. De middag wordt georganiseerd in het kader van de campagne ‘Assenaren Financieel Fit’.

Het op orde houden en regelen van de financiële administratie is door de jaren heen steeds complexer geworden. Met het organiseren van de informatiemiddag over geld willen de initiatiefnemers mensen meer inzicht geven in hun financiële administratie en tips geven over financiële onderwerpen. Onder het motto van de voorjaarsschoonmaak hopen de GKB en Humanitas mensen te kunnen stimuleren om hun zogenoemde opruimwoede ook los te laten op de financiële huishouding.

Workshop ‘Je administratie op orde’
Tijdens de informatiemiddag kunnen bezoekers deelnemen aan de workshop ‘Je administratie op orde’ waarin handige tips worden gegeven voor het houden van een overzichtelijke administratie. Iedere deelnemer ontvangt bovendien een gratis starterskit, met onder andere een ordner en rekenmachine, voor de financiële administratie.

Infostand
Bij een infostand kan men informatie verkrijgen over uiteenlopende financiële onderwerpen. Zo wordt er informatie verschaft over regelingen en voorzieningen, besparen en budgetteren, maar ook over schuldhulpverlening.

Budgetadviesgesprek
Tot slot krijgt men de mogelijkheid om een afspraak te maken voor hulp bij de administratie of voor een vrijblijvend persoonlijk budgetadviesgesprek over de financiële mogelijkheden.
 

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra