Receptie per 3 november aanstaande

zondag 2 november 2014

Elke maandag tot en met donderdag is er van 09.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur op ons kantoor in Assen. Om elke klant onze volledige aandacht te kunnen geven, zijn er vanaf 3 november a.s. twee praktische wijzigingen. Deze wijzigingen zijn voortgekomen uit de wens van onze klanten.

Gesprekken in besloten spreekkamer

De balie wordt vanaf 3 november a.s. niet langer bemand door een spreekuurmedewerker, maar door een receptionist(e). U kunt zich bij de receptie laten intekenen voor een gesprek met een inkomensbeheerder, kredietverlener of een bewindvoerder. U voert uw gesprek dan in een besloten spreekkamer zodat er niet alleen alle aandacht is voor u, maar ook uw privacy volledig is gewaarborgd.

Uw post of rekening meteen ingescand en aangeboden aan behandelaar

Verder is het vanaf dan mogelijk om uw post en/of rekening(en) door de receptionist(e) te laten inscannen. Dit heeft als voordeel dat uw post of rekening direct is gearchiveerd en meteen digitaal aan de juiste behandelaar wordt aangeboden. U krijgt een ontvangstbewijs en kunt het origineel direct weer mee naar huis nemen. Let u er wel even op dat er legitimatie nodig is bij het inleveren van post of rekeningen.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra