Overname klanten Stichting Financiële Dienstverlening van Promens Care

Overname klanten Stichting Financiële Dienstverlening van Promens Care

woensdag 25 januari 2012

Het bestuur van de Stichting Financiële Dienstverlening van Promens Care heeft vorig jaar, wegens de steeds strengere kwaliteitseisen en de toegenomen omvang, besloten de stichting op te heffen. De Gemeentelijke Kredietbank (GKB) neemt haar cliënten over.
 

De Stichting Financiële Dienstverlening ondersteunde cliënten en verwanten van Promens Care bij het beheren van hun financiële zaken. De stichting was verantwoordelijk voor het beheer van de privégelden van cliënten die zich hiervoor hadden aangemeld.

Het jaar 2011 is gebruikt om de overname zorgvuldig voor te bereiden. Zo is er op een aantal locaties van Promens Care uitvoerig getest. Daarnaast is er voor alle klanten een voorlichtingsavond georganiseerd en een folder uitgegeven.

Promens Care en de GKB zijn dan ook zeer verheugd dat de overname op 24 januari een feit is geworden. De eerste formele klant van de locatie In de Goorn (Giethoorn) van Promens Care is door Wiecher Hadderingh, bestuursvoorzitter van Promens Care, Heleen Kamphuijs, voorzitter bestuur Stichting Financiële Dienstverlening, en Jan Tingen, directeur van de GKB verwelkomd met een bloemetje.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra