Nu ook rechtstreeks contact met vaste contactpersonen beschermingsbewind

maandag 11 november 2013

Vanaf maandag 11 november 2013 is in navolging van de andere teams ook de bereikbaarheid van het team beschermingsbewind gewijzigd. Alle klanten van het team beschermingsbewind bellen vanaf deze datum rechtstreeks met hun vaste contactpersoon. Bent u klant van dit team? Dan heeft u een brief ontvangen met de bereikbaarheidsgegevens van uw contactpersoon.

Heeft u (nog) geen bericht ontvangen met de gegevens van uw persoonlijke contactpersoon, bel ons dan op ons algemene nummer 0592 366 099. Wij helpen u dan verder.

Stakeholder of belangenorganisatie?

Ook u kunt rechtreeks contact opnemen met de vaste contactpersoon van uw klant(en). In al onze correspondentie aan u vindt u altijd een behandelaar. Onder het menu-item Contact vindt u een document (PDF) met de actuele bereikbaarheidsgegevens van al onze medewerkers. Om misbruik van de gegevens te voorkomen is het document beveiligd met een wachtwoord. Om het document te kunnen openen, gebruikt u het wachtwoord dat wij vermelden in al onze correspondentie aan u. Heeft u geen correspondentie van ons? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer 0592 366 099.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra