Nieuw bankrekeningnummer Kredietverlening

donderdag 15 november 2018

Wij zijn overgestapt op een nieuw softwaresysteem voor het beheren van onze leningen. Wij verwachten de klant hiermee beter te kunnen helpen. Dit betekent ook dat wij een nieuw bankrekeningnummer voor Kredietverlening hebben. 

Nieuw bankrekeningnummer
Ons nieuwe bankrekeningnummer voor Kredietverlening: NL65ABNA0819303100.

Uiteraard hebben al onze klanten die een lening bij ons hebben hierover een brief ontvangen. Wij gebruiken dit nieuwsbericht om de boodschap te herhalen. 

Heeft u een lening bij ons en betaalt u de rente en aflossing van uw lening zelf? Het is belangrijk dat u de rente en aflossing van uw lening vanaf nu over maakt op dit nieuwe rekeningnummer. Wij verzoeken u bij het betalingskenmerk uw klantnummer en achternaam te vermelden. Uw klantnummer staat bovenaan brieven die u ontvangt.

Heeft u een lening bij ons en wordt de rente en aflossing van uw lening betaald door iemand anders (bijvoorbeeld een familielid, partner, bewindvoerder of werkgever)?  Dan is het belangrijk dat u dit nieuwe bankrekeningnummer doorgeeft aan deze partij! Zij moeten het nummer wijzigen. Wij verzoeken u bij het betalingskenmerk uw klantnummer en achternaam te laten vermelden. Uw klantnummer staat bovenaan brieven die u ontvangt.

Nieuw klantenportaal voor kredieten
Klanten met een lening kunnen vanaf 1 december 2018 gebruik maken van een nieuw digitaal klantenportaal ‘Mijn Krediet’. Hierover ontvangen klanten nog een brief.

Gebruiken klanten Mijn GKB? De gegevens hiervan vinden klanten niet langer in Mijn GKB. Voor de overige diensten van de GKB kunnen klanten wel gewoon gebruik blijven maken van Mijn GKB.

 

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra