Netwerkbijeenkomst GKB groot succes

woensdag 12 mei 2010

Op dinsdag 11 mei j.l. vond in Hotel Assen de netwerkbijeenkomst ‘schuldhulpverlening in beeld’ plaats. Ruim tachtig netwerkpartners van de GKB uit de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Haren en Tynaarlo bezochten deze middag om geïnformeerd te worden over ontwikkelingen bij de GKB en in de schuldhulpverlening algemeen.

Jan Tingen, directeur van de GKB, gaf een uitgebreide presentatie over de werkwijze van de GKB en alle actuele ontwikkelingen. Aansluitend gaf Ferdi Berends, regiomanager bij de GKB, een presentatie over het product budgetbeheer. Tijdens de presentaties was er veel ruimte voor vragen en hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt.

De bijeenkomst werd afgesloten met een heuse speeddate met vier verschillende partijen. Zo kon worden plaatsgenomen aan een tafel met de directeur om vragen te stellen van strategische aard. Aan de volgende tafel werd gesproken met een manager over preventieactiviteiten. En aan weer een andere tafel kon je aanschuiven bij de regiomanager voor vragen over budgetbeheer. De laatste tafel was bestemd voor een speeddate met consulenten.

Na afloop kwamen veel enthousiaste reacties uit de zaal. Zo gaf een medewerker van Woonborg (afdeling huurincasso) aan het plezierig te vinden om de GKB en andere samenwerkingspartners persoonlijk te kunnen ontmoeten. ‘Zo heb je een gezicht bij de stem, en hoor je persoonlijke reacties van zowel de GKB als anderen op nieuwe ontwikkelingen.’ Ook Jan Tingen kijkt positief terug op de bijeenkomst ‘. ‘Wij vinden het belangrijk onze netwerkpartners actief én persoonlijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in de schuldhulpverlening. En aan de opkomst te zien is dit wederzijds.’
 

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra