Lancering vernieuwde Mijn GKB

dinsdag 13 augustus 2013

Op 19 augustus aanstaande is het zover: de lancering van het vernieuwde Mijn GKB. Vanaf die dag is het voor onze klanten mogelijk om 24 uur per dag online inzage te hebben in al hun diensten bij de GKB. Hiermee verwachten wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn:

  • inzage in persoonlijke gegevens zoals geregistreerd bij de GKB
  • bij budgetbeheer meteen zien wanneer het huishoudgeld het laatst is overgemaakt
  • bij een schuldregeling direct op de hoogte van de laatste status
  • bij een lening meteen het saldo kunnen checken

Vernieuwingen getest door 100 klanten
Om zeker te weten dat het vernieuwde Mijn GKB goed zou functioneren, is afgelopen juni een groep van 100 klanten uitgenodigd om Mijn GKB te testen. Na een aantal weken is een deel van deze klantengroep gebeld en gevraagd naar hun ervaringen.Hieruit kwam naar voren dat het vernieuwde Mijn GKB op een schaal van 1 tot 7 maar liefst een 6,4 scoort op tevredenheid van de gebruikers. Wat klanten met name opvalt, is dat er meer (persoonlijke) informatie beschikbaar is terwijl Mijn GKB tegelijkertijd veel overzichtelijker is geworden.

Ook kwamen er een aantal verbeterpunten naar voren, zoals het kunnen wijzigen van een (deel) van de persoonlijke gegevens. Hier gaan we de komende tijd mee aan de slag.

Eén keer opnieuw aanmelden
Om gebruik te kunnen maken van het vernieuwde Mijn GKB vragen wij onze klanten om zich eenmalig opnieuw aan te melden. Hiervoor ontvangen alle klanten vanaf 13 augustus per post een uitnodiging. Op deze uitnodiging staat precies hoe aanmelden op het vernieuwde Mijn GKB werkt.

Een helpdesk voor vragen
Op onze website www.degkb.nl is onder het menu-item Veelgestelde vragen vanaf 19 augustus antwoord te vinden op diverse vragen over het onderwerp Mijn GKB. Daarnaast is er een speciaal telefoonnummer beschikbaar gesteld waar een helpdeskteam klanten met technische vragen of problemen te woord staat.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra