Ketenpartners gemeente Raalte zeer tevreden over samenwerking GKB

zaterdag 15 november 2014

Uit het ketenoverleg in de gemeente Raalte blijkt duidelijk dat de transformatie van de GKB haar vruchten afwerpt: de gemeente en haar ketenpartners zijn erg tevreden over de samenwerking.

Op 20 oktober j.l. was er een periodiek netwerkpartnersoverleg in de gemeente Raalte over de schulddienstverlening en administratiebegeleiding in de gemeente. Hierbij  was een groot aantal netwerkpartners aanwezig als Humanitas Raalte, Algemeen Maatschappelijk Werk De Kern, Salland Wonen en de Voedselbank. Uit het overleg kwam naar voren dat de gemeente en haar netwerkpartners zeer tevreden zijn over de samenwerking met de GKB. Men is vooral tevreden over de korte lijnen, de huisbezoeken, de vaste contactpersonen en Traject51. Verder werd genoemd dat de GKB snel en adequaat handelt.

Ook werden punten genoemd die beter kunnen. Zo is er behoefte aan betere informatiedeling zowel algemeen, als ook op klantniveau. Er is een duidelijke behoefte aan het creëren van een moment waarop dit mogelijk is. De verbeterpunten zijn inmiddels opgepakt door het team.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra