Kennisbijeenkomst schulden op de werkvloer

maandag 11 mei 2015

GKB NODIGT BEDRIJVEN UIT

FINANCIËLE PROBLEMEN VAN WERKNEMERS ZIJN EEN GROTE KOSTENPOST VOOR
WERKGEVERS. STEEDS MEER BEDRIJVEN RAKEN BETROKKEN BIJ FINANCIËLE
ROBLEMEN VAN HUN MEDEWERKERS, MET VERGAANDE FINANCIËLE GEVOLGEN VOOR HET BEDRIJF. DAAROM ORGANISEERT DE GEMEENTELIJKE KREDIETBANK (GKB) DINSDAG 19 MEI OM 14.00 UUR EEN KENNISBIJEENKOMST 'SCHULDEN OP DE
WERKVLOER' VOOR WERKGEVERS EN ONDERNEMERS IN ZIZO,
STEENWIJKERSTRAATWEG 10 MEPPEL.
 

Veel mensen stellen hun werkgever liever niet op de hoogte van hun financiële problemen. Zij schamen zich, waardoor problemen onbesproken blijven. Aanwijzingen dat een werknemer financiële problemen heeft, zijn divers. Zich regelmatig ziek melden, concentratieproblemen en
zelfs fraude of diefstal kunnen tekenen zijn. Loonbeslag is voor werkgevers een heel duidelijk signaal van financiële problemen.

ERVARING VAN WERKGEVERS
De Gemeentelijke Kredietbank geeft werkgevers, hun adviseurs voor personeel & organisatie en hun salarisadministrateurs, graag informatie en advies over schuldenproblematiek op de werkvloer en het belang van preventief beleid.

Tijdens de kennisbijeenkomst wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden getoond welke gevolgen schulden op de werkvloer kunnen hebben voor zowel werkgever als werknemer. Een werkgever vertelt over de rol die hij hierbij op zich heeft genomen.

AANMELDEN
Marisca Rozeveld-Germs, preventiemedewerker van de Gemeentelijke Kredietbank, noteert graag uw deelname aan de kennisbijeenkomst via marisca.rozeveld-germs@degkb.nl of telefoon 06-1014 2248.

Uitnodiging en programma | 204kb download bestand

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra