GKB organiseert netwerkbijeenkomst in Roden

maandag 3 mei 2010

De Gemeenschappelijke Kredietbank Drenthe (GKB) organiseert de informatiebijeenkomst ‘schuldhulpverlening in beeld’. De bijeenkomst is bedoeld om alle netwerkpartners uit de gemeenten Leek, Marum en Noordenveld te informeren over ontwikkelingen bij de GKB en in de schuldhulpverlening algemeen. De bijeenkomst vindt plaats op 12 mei a.s. in zalencentrum De Winsinghhof te Roden en start om 13.30 uur.

De toename van de schuldenproblematiek is aan de orde van de dag. In 2009 is het aantal aanvragen voor schuldhulp in het werkgebied van de GKB met maar liefst 22% gestegen. Ook de wijze van schuldhulpverlening ontwikkelt zich in rap tempo. Voldoende reden voor de GKB om een regiobijeenkomst te organiseren om alle netwerkpartners, als politieke vertegenwoordigers, belangenorganisaties en vrijwilligers actief op het gebied van schuldhulpverlening, te informeren over actuele ontwikkelingen.

Jan Tingen, directeur van de GKB, noemt de regiobijeenkomst een belangrijke vorm van actief informeren. ‘Wij vinden het belangrijk onze netwerkpartners actief én persoonlijk op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in de schuldhulpverlening. Daarnaast geeft het ons, en anderen, de kans om wederzijds kennis te maken.’

Zakelijke speeddate
De bijeenkomst wordt afgesloten door een heuse (zakelijke) speeddate. Zo krijgen deelnemers van de bijeenkomst de mogelijkheid om medewerkers van de GKB te ontmoeten of vragen te stellen.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de informatiebijeenkomst ‘schuldhulpverlening in beeld’ aanmelden via ingrid.roetink@gkb-drenthe.nl of op het nummer 0592 366 099.
 

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra