De Week van het Geld 2012

maandag 1 oktober 2012

In 2010 en 2011 heeft de GKB als projectpartner aan de Week van het Geld deelgenomen door samen met het programmabureau Wijzer in geldzaken de scholenwedstrijd ’ De Gelduitdaging’ te organiseren. Dit jaar zal de GKB voor de derde achtereenvolgende keer deelnemen aan de Week van het geld. Deze wordt gehouden van 12 tot en met 16 november.

Het thema van dit jaar is: ‘Als ik later groot ben’. Dit jaar werkt de GKB samen met de Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) te Groningen. Vanuit deze samenwerking zullen er gastlessen gegeven worden op diverse basisscholen. Hierbij zal de Klasse!kas ook als leermiddel worden ingezet.

Met deze samenwerking hopen wij het aantal gastlessen in de regio te vergroten en meer kinderen en ouders te bereiken. Het belangrijkste doel is om kinderen op jonge leeftijd financiële kennis en vaardigheden bij te brengen. Op latere leeftijd zullen ze dan beter in staat zijn om zelf bewuste financiële keuzes te maken. Tot slot maakt de GKB zich ook dit jaar sterk voor een afvaardiging vanuit de regio naar de finale van de Gelduitdaging 2012.

Voor meer informatie over de Week van het geld 2012 klikt u hier.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra