Belangrijke wijzigingen bereikbaarheid GKB: nu rechtstreeks contact met vaste contactpersoon

donderdag 3 oktober 2013

De GKB hecht veel waarde aan persoonlijk contact en het kennen van onze klanten. Daarom heeft de GKB vanaf 7 oktober 2013 een gewijzigde bereikbaarheid. Al onze klanten* bellen vanaf 7 oktober 2013 rechtstreeks met hun vaste contactpersoon. U ontvangt een brief met de bereikbaarheidsgegevens van uw contactpersoon.

Heeft u (nog) geen bericht ontvangen met de gegevens van uw persoonlijke contactpersoon, bel ons dan op ons algemene nummer 0592 366 099. Wij helpen u dan verder.

Let op! Maakt u gebruik van verschillende diensten van de GKB? Dan betekent dit dat u voor elke dienst een vaste contactpersoon heeft. Heeft u bijvoorbeeld een schuldregeling? Dan heeft u één vaste consulent die alles van uw schuldregeling weet. Heeft u daarnaast ook budgetbeheer? Dan heeft u ook een vaste inkomensbeheerder. Zo zorgen we ervoor dat u altijd advies op maat krijgt.

Stakeholder of belangenorganisatie?
Ook u kunt rechtreeks contact opnemen met de vaste contactpersoon van uw klant(en). In al onze correspondentie aan u vindt u altijd een behandelaar. Onder het menu-item Contact vindt u een document (PDF) met de actuele bereikbaarheidsgegevens van al onze medewerkers. Om misbruik van de gegevens te voorkomen is het document beveiligd met een wachtwoord. Om het document te kunnen openen, gebruikt u het wachtwoord dat wij vermelden in al onze correspondentie aan u. Heeft u geen correspondentie van ons? Neem dan contact met ons op via het algemene nummer 0592 366 099.

*Met uitzondering van de klanten Beschermingsbewind en Kredietverlening. Deze klanten krijgen vanaf november 2013 een vaste rechtstreeks te bereiken contactpersoon.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra