Avondspreekuur Geldzaken Stadskanaal verhuist naar Welstad

maandag 14 januari 2019

In september 2018 is voor alle inwoners van de gemeente Stadskanaal het spreekuur Geldzaken gestart. Het spreekuur is een gezamenlijk initiatief van de GKB, de gemeente Stadskanaal, Lefier, Welstad, Humanitas en Wedeka. Het spreekuur verhuist naar Welstad en wordt tot juni 2019 verlengd.

Het doel van het spreekuur is om financiële problemen te voorkomen of op te lossen.

Alle inwoners van de gemeente kunnen één keer in de twee weken op donderdagavond (in de even weken) terecht in het gebouw van Welstad met vragen over geldzaken. Dit kan zonder afspraak.

U kunt onder andere terecht voor het aanvragen van een lening, schuldhulp, vragen over toeslagen en om meer inzicht te krijgen in de maandelijkse inkomsten en uitgaven. Maar ook om te weten te komen waar u recht op heeft en hoe u dat vervolgens kunt aanvragen. Let op! Dit is geen GKB-spreekuur. Heeft u vragen over uw dienst bij de GKB, dan kunt u terecht op onze reguliere spreekuren. Kijk hiervoor op onze pagina Contact

Wanneer?
Het eerstvolgende spreekuur is op donderdag 24 januari van 17.30 uur tot 19.30 uur in het gebouw van Welstad, Gandhiplein 5 te Stadskanaal. 

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra