Avondspreekuur Geldzaken in gemeente Stadskanaal

maandag 13 augustus 2018

Heeft u vragen over geldzaken of maakt u zich zorgen om uw financiën?

Op 6 september 2018 start voor alle inwoners van de gemeente Stadskanaal het spreekuur Geldzaken. Het spreekuur is een gezamenlijk initiatief van ons, de gemeente Stadskanaal, Lefier, Welstad, Humanitas en Wedeka.

Het doel van het spreekuur is om financiële problemen te voorkomen of op te lossen.

Alle inwoners van de gemeente kunnen één keer in de twee weken op donderdagavond (in de even weken) terecht in het gemeentehuis van Stadskanaal met vragen over geldzaken. Dit kan zonder afspraak.

U kunt onder andere terecht voor het aanvragen van leningen, schuldhulpregeling, vragen over toeslagen en om meer overzicht te krijgen in de maandelijkse inkomsten en uitgaven. Maar ook om te weten te komen waar u recht op heeft en hoe u dat vervolgens kunt aanvragen. Let op! Dit is geen GKB-spreekuur. Heeft u vragen over uw dienst bij de GKB, dan kunt u terecht op onze reguliere spreekuren. Kijk hiervoor op onze pagina Contact

Wanneer?
Het eerste spreekuur is op donderdag 6 september 2018 van 17.30 uur tot 20.00 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Stadskanaal. Daarna is het spreekuur op 20 september, 4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november, 29 november, 13 december.

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra