Aftrap campagne Hoogeveen Financieel Fit groot succes

Aftrap campagne Hoogeveen Financieel Fit groot succes

maandag 31 mei 2010

Zaterdag 29 mei jongstleden werd in het centrum van Hoogeveen de campagne ‘Hoogeveen Financieel Fit’ feestelijk ingeluid door wethouder Klaas Smid. Het doel van de campagne is de inwoners van de gemeente Hoogeveen financieel bewust te maken en zo problemen te voorkomen.

Wethouder Klaas Smid benadrukte in zijn toespraak het belang van preventie om schuldenproblematiek tegen te gaan. Voorlichting aan jong en oud in de gemeente Hoogeveen moet hiervoor gaan zorgen. Aansluitend op zijn toespraak onthulde de wethouder het logo van de campagne Hoogeveen Financieel Fit.

De stand op het kerkplein in het centrum van Hoogeveen kon rekenen op een constante belangstelling van het winkelend publiek. Er was veel interesse voor de gratis informatiepakketjes: er zijn ruim 400 pakketjes uitgedeeld. Daarnaast zijn er nog 450 spaarvarkens uitgedeeld aan jong en oud. Kinderen vermaakten zich op het springkussen en de ballonnen met het logo van de campagne vonden gretig aftrek. Om 15.00 uur vond de uitreiking plaats van de vier boodschappenpakketten onder de inzenders van de oplossing van de budgetpuzzel in de Hoogeveensche Courant.

De aftrap van de campagne vormt een start van verschillende activiteiten in de gemeente Hoogeveen onder de noemer Hoogeveen Financieel Fit. Zo kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van het budgetadviesgesprek, een gratis en vrijblijvend gesprek waarin mensen advies krijgen over hun dagelijkse financiele mogelijkheden. Voor meer informatie kunnen mensen bellen met het team Preventie van de GKB Drenthe op telefoonnummer 0592-366099 of mailen naar preventie@gkb-drenthe.nl.
 

Naar het nieuwsarchief

Zoek op de website

Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement © 2019 Gemeentelijke Kredietbank

webdevelopment by iWink, powered by Kirra